Nieuws


01-01-23

Nieuwe status update H-vision

De H-vision partners zetten de stap naar de volgende fase van het initiatief. In een productieve samenwerking is de afgelopen vier jaar het H-vision concept gegroeid van een idee tot een erkende levensvatbare route voor CO2-reductie. Door gedetailleerd technisch onderzoek, gecombineerd met een diepgaande economische analyse, wordt het concept nu op nationaal en Europees niveau erkend als een alternatief om CO2-reductie te realiseren voor moeilijk te verduurzamen processen om industrieĢˆle warmte te maken. De toepassing ervan in het Rotterdamse haven- en industriegebied kan een belangrijke bijdrage leveren - naar schatting tot 2,7 miljoen ton CO2 per jaar - aan de nationale en regionale CO2 reductiedoelstellingen.

Lees de hele statusupdate:
https://www.h-vision.nl/publicaties

05-04-2022

IPCC: sneller en grootschaliger actie nodig!

Er zijn genoeg oplossingen om te voorkomen dat de aarde met meer dan 1,5 graad opwarmt, maar ...

IPCC: sneller en grootschaliger actie nodig!
18-03-2022

Goed nieuws voor H-vision deze week!

PNL Plan Bureau voor de Leefomgeving heeft het ministerie van Econmische Zaken en Klimaat geadviseerd een extra categorie SDE++ op te nemen in deĀ klimaatplannen. Een enorme mijlpaal, ....

Goed nieuws voor H-vision deze week!
25-01-2022

H-vision op World Hydrogen Summit 2022

De World Hydrogen Summit in Rotterdam is uitgesteld en vindt nu plaats van 9 tot 11 mei 2022. Wij presenteren H-vision met een sterk team en gaan graag de dialoog aan. We hopen je daar te ontmoeten!

H-vision op World Hydrogen Summit 2022
29-09-2021

Succesvol H-vision webinar

Het onderwerp is actueler dan ooit. Klimaatdoelen en een oplossing om deze doelen te halen. Nieuwsgierig? Je kunt dit webinar nu terugkijken.

Succesvol H-vision webinar