We kregen mooie feedback op het webinar: ‘ambitieuze klimaatdoelen, het Fit for 55 pakket en de oplossing van H-vision’, live vanuit de Main Deck Event Studio in Spijkenisse. Een webinar speciaal voor leden van Deltalinqs, de ondernemersvereniging in Mainport Rotterdam.

Conclusie van de middag: we staan voor een grote opgave, laten we niet alleen dromen van het ideale einddoel maar ook de goede tussenoplossingen inzetten om snel een bijdrage te leveren aan het realiseren van de klimaatdoelen. Dat kunnen we doen door samen te werken en snel te starten met oplossingen zoals H-vision. 

Was je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We hebben de stream voor je klaargezet. 

Laat je in een uur bijpraten door de specialisten op dit gebied: Alice KrektRobert de KlerFeikje WITTERMANS en Bianca Boverhoff-van der Meer.  Zij geven in een panelgesprek een inspirerende toelichting op dit complexe vraagstuk onder leiding van Bert Regeer. Zij bespreken het concept, de techniek, de huidige stand van zaken, het stakeholdermanagement en de rol van de overheid.

Na afloop van dit webinar heb je niet alleen overzicht over de grote opdracht waar wij samen voor staan maar ben je ook geïnspireerd omdat er zicht is op realistische oplossingen.